De 5 populairste Duitse auto’s

 De 5 populairste Duitse auto’s

Autoliefhebbers zijn massaal fan van Duitse automerken. Dat is niet voor niets, want deze staan nou eenmaal bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien hebben de Duitse wagens behoorlijk wat ervaring opgedaan in de autowereld, de auto’s bestaan immers al jarenlang. Toch zijn er een aantal auto’s die er met kop en schouders bovenuit steken: de meest populaire bespreken we hieronder.

1. BMW 3 serie 

BMW staat simpelweg bekend om zijn goede kwaliteit. Dat is ook een van de redenen dat de auto’s van BMW als warme broodjes over de toonbank vliegen. Vooral de BMW 3 serie is een geliefd model. Dit komt door zijn compacte formaat en zijn uitstekende wegligging. Wanneer je deze auto binnenstapt zal je meteen merken hoe comfortabel deze is, inclusief natuurlijk de vele technische snufjes. Deze BMW financial lease je al vanaf 189 euro per maand.

2. Volkswagen Tiguan

Wanneer je aan Volkswagen denkt, denk je waarschijnlijk aan een Golf of een Polo. Toch zijn dit niet de meest populaire auto’s van dit moment. Dat is namelijk de Volkswagen Tiguan. Ieder jaar stijgen de cijfers van deze auto dat hij wordt verkocht of wordt geleaset. Er rijden nu maar liefst zes miljoen Tiguans rond. Vooral in Azië en Amerika valt de Tiguan in de smaak. Wil jij ook trotse eigenaar worden van deze dikke wagen? Je kunt heel eenvoudig een leasecontract afsluiten, bijvoorbeeld op basis van financial lease.

3. Audi Q3

Een chique en sportieve auto in een ontwerp: dat is de Audi Q3. Bovendien kun je deze auto gebruiken voor meerdere doeleinden. Zo is deze Audi een ideale gezinsauto maar ook voor ondernemers is dit een geschikte auto. Je kunt namelijk prima voor de dag komen in deze betrouwbare Duitse wagen. Deze auto verdient dus een verdiende derde plek in deze lijst. Deze stoere Audi financial lease je al vanaf 329 euro per maand. 

4. Opel Mokka-e

De Opel Mokka-e is een compacte SUV. Zoals de naam van het model al doet vermoeden, is het een honderd procent elektrische auto. Stiekem heeft deze auto wel wat weg van de Franse Peugeot, maar je zult alsnog genieten van het Duitse comfort. De cijfers zijn namelijk vrijwel hetzelfde als de Peugeot e-2008: een elektromotor met maar liefst 136 pk, een batterij van vijftig kWh en een theoretisch WLTP-rijkbereik van meer dan driehonderd kilometer.

5. Mini Cooper S

Wie wil er nou niet gezien worden in een Mini Cooper? Vooral de Mini Cooper S zal veel hoofden doen omdraaien dankzij het opvallende uiterlijk. Daarnaast zeg je ‘u’ tegen het rijcomfort van deze auto, of het nou gaat om een kort ritje naar de stad of een langeafstandsreis richting het buitenland. Bovendien heeft deze auto een vermogen van 192 pk. 

onlino

Related post