Wat zijn de voordelen van Disney Plus

 Wat zijn de voordelen van Disney Plus

Disney Plus is de nieuwe streamingdienst van Disney. Deze entertainment gigant uit Hollywood heeft de kijker erg veel te bieden. Denk maar aan alle films en series van Star Wars, Marvel, Pixar en alle familie films en animaties van Disney zelf. Daarnaast krijg je toegang tot de programmering van partners als 21st Century Fox, waardoor je bijvoorbeeld ook The Simpsons kan volgen.

Kijk Starwars op Disney Plus


Disney Plus is het exclusieve platform voor het streamen van de blockbusters van Star Wars, Marvel, Pixar, Disney’s eigen animatiestudio, en National Geographic. Disney Plus brengt de kijker ook een reeks originele shows en films. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Star Wars spin-off The Mandalorian. Dat is de de prequel waarin we alles te weten komen over de jeugd van Yoda. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een andere Star Wars spin-off, Rogue One. Disney Plus is dus zeer geschikt voor de Star Wars fans.

High definition voor iedereen


In tegenstelling tot de concurrenten, heeft Disney Plus heeft maar één prijsniveau. Dat betekent dat alle gebruikers automatisch toegang hebben tot de 4K- en HDR programma´s. Uiteraard heb je wel een 4K televisie nodig om hier profijt van te hebben. Deze weergave in hoge kwaliteit hangt wel af van de snelheid van jouw internetverbinding. In Nederland kan je ervan uitgaan dat de gemiddelde glasvezelaansluiting afdoende is.

Goedkoper dan Netflix

Een belangrijk voordeel van Disney Plus is het feit dat het abonnement goedkoper is dan de grootste concurrent. Waar je bij Netflix ergens tussen €7,99 en €12,99 per maand betaalt, hanteert Disney Plus één flat fee van €7,00 per maand. Je kan ook per jaar betalen. Dan ben je omgerekend €5,83 per maand kwijt. Ofwel, €70,00 per jaar.

onlino

Related post