Top 3 mountain bike trails in de Verenigde Staten

 Top 3 mountain bike trails in de Verenigde Staten

Mountainbiken is een hele speciale sport. Je bent één met de natuur, het is een avontuur, en je mag genieten van de mooiste landschappen ter wereld. Zeker in de Verenigde Staten zijn er adembenemende mountain bike trails te vinden. Er zijn honderden, dan wel duizenden korte en langere mountain bike trails over het hele land verspreid. Maar de drie mooiste vind je in Utah, Florida, en North Carolina.

#1 The Whole Enchilada


Deze route is samengesteld uit verschillende kortere trails in Utah. Namelijk de Burro Pass, Hazzard County, en de Porcupine Rim. Deze mountain bike trail raast door dorre rotsformaties, open prairieland, en dichte bossen. Uiteindelijk kom je uit bij de Colorado River waar het meest technische deel van deze trail begint. In totaal ben je ongeveer vijf uur bezig met deze mountainbike trail van iets meer dan 40 km.

# 2 Santos


Vlakbij Orlando in Florida, maar ver weg van Disney, is er een enorm off-road mountain bike park rond twee verlaten mijn groeves. Santos is genoemd naar het kleine stadje aan de rand van het park. In het park heb je verschillende routes: gele paden voor beginners, blauwe voor gevorderden, en rode voor de experts. De paden variëren van vlak en glooiend tot rotsachtig en steil. Het is zo groot dat je hier makkelijk een paar dagen kan rond crossen.

# 3 Dupont State Forest

Dupont State Forest is een uitgestrekt gebied in North Carolina met meer dan 150 km aan single- en double tracks. Dit beschermd natuurgebied is onderdeel van de bekende Great Smokey Mountains. Ook in Dupont zal je je niet snel vervelen. De landschappen zijn erg afwisselend. Van prachtige paden met ruisende watervallen tot steile rotsformaties met uitdagende mountainbike tracks.

onlino

Related post