Beste epilators

 Beste epilators

De zomer komt er weer aan en dit betekent dat we weer onze bikinilijn gaan bijwerken. Het wordt de hoogste tijd om de scheermesjes uit de kast te halen. Het enige nadeel is dat ze slechts voor een dag of twee voor een glad resultaat zorgen. Bij een sterke haargroei kan het zelfs binnen een dag weer terug zijn. De oplossing hiervoor is epileren. Met epileren kan de haargroei tot wel 6 weken lang weg blijven. Wij hebben de vijf beste epilators voor je op een rijtje gezet.

Braun Silk-épil 9 Skinspa

De best beoordeelde epilator op dit moment is de Braun Silk-épil 9 Skinspa. De epilator kan zowel nat als droog gebruikt worden en is voorzien van een massageopzetstuk. Er zijn ook twee lichaamsborstels die tegelijkertijd de huid scrubben en ingegroeide haartjes verminderen. De speciaal bijgeleverde trimmer zorgt voor de bikinilijn en andere gevoelige plekken. De epilator zorgt tot wel 4 weken voor een perfect gladde huid. Je kan met de epilator ook nog scheren en trimmen.

Braun Silk-épil 7

De Braun Silk-épil 7 is de epilator voor de meest korte haartjes op je lichaam. De zachte epileer methode zorgt ervoor dat je bijna pijnloos je lichaam kan ontharen. Daarbij is er een speciale bikinitrimmer bijgeleverd zodat je ook daar kan ontharen zonder waxen. De Silk-épil verwijdert zelfs tot wel 4 keer kortere haartjes in tegenstelling tot wax. Na elke scheerbeurt verminderd de pijn met de Braun Silk-épil 7. Kortom de ideale methode om je lichaam zomer klaar te maken!

Carmen 2-in-1 advance

De meest voordelige eplilator uit dit lijstje weet toch knap de derde plek in onze toplijst te pakken. De Carmen 2-in-1 advance kan zowel nat als droog gebruikt worden en heeft een verwisselbare scheerkop. Dankzij 18 ingebouwde pincetten wordt haar snel en veilig verwijderd. De meeste vrouwen beoordelen de epilator als de perfecte prijs/kwaliteit. Sommige ervaren de Carmen zelfs beter dan de bekende merken zoals Philips. Kortom een prima aankoop voor de vrouwen die er niet al teveel geld aan uit willen geven.

Braun Silk-épil 1

Ben je op zoek naar een epilator in dezelfde prijsklasse als de Carmen 2-in-1 advance? Dan kan je overwegen om te kiezen voor de Braun Silk-épil 1. De epilator is eenvoudig te gebruiken en haalt tot 4 weken lang haar weg. De epilator heeft geen accu en hangt continu aan het stroom. Je kan hem daardoor ook alleen droog gebruiken. Het is een eenvoudige epilator voor vrouwen die eraan willen beginnen.

Remington EP7020

Voor sommige vrouwen een onbekend merk, maar dankzij de ergonomische vorm ligt de Remington Ep7020 prima in de hand. Je kan er vrij snel en efficiënt haartjes mee verwijderen. Zelfs de korte haartjes van 0.5 mm worden eenvoudig verwijderd zodat je een zachte huid terugkrijgt. De epilator wordt geleverd met 4 verschillende opzetkappen. Er is zelfs een speciale massage cap met Aloë Vera en een detail cap voor de kleine gebieden.

Melissa

Related post

Leave a Reply