De beste muziek apps van 2023

 De beste muziek apps van 2023

Het maakt niet uit wat voor muziek je leuk vindt; muziek luisteren kan op verschillende manieren op je smartphone. Er zijn talloze muziek apps die bijdragen aan maximaal muziekgenot, geschikt voor zowel Android, iOS en Windows apparaten. Hieronder kom je te weten wat de 5 beste muziek apps zijn van het moment.

1.    Apple Music

Apple Music is één van de meest populaire muziek apps waar je onbeperkt muziek kunt streamen met een uitgebreid muziekaanbod. Je moet wel betalen voor een account, maar je kunt Apple Music wel 3 maanden gratis uittesten. De kosten voor een Apple Music account in de App Store:

  • Studentenprijs € 4.99 per maand
  • Individueel abonnement € 9.99 per maandag
  • Gezinsabonnement € 14.99 per maand.

Apple Music is beschikbaar voor toestellen van Apple, Android en Windows.

2.    Spotify

De meest bekende muziek app van 2023 is Spotify. Dagelijks streamt zeker 80% van alle Nederlanders muziek real-time online. Spotify heeft zich met vrijwel alle platenmaatschappijen geassocieerd, waardoor je elk muzieknummer kunt beluisteren en je eigen afspeellijsten kunt aanmaken en delen. Je kunt Spotify gratis downloaden op elke smartphone of laptop. Wil je een betaald account aanmaken? Dan profiteer je van extra opties. De kosten voor Spotify:

  • Premium abonnement € 9.99 per maand
  • Family abonnement € 14.99 per maand

3.    SoundCloud

De wereldwijd populaire streamingdienst voor zowel muziekliefhebbers als muzikanten en artiesten is SoundCloud. SoundCloud is het ideale platform om nieuw muziek te publiceren en om sociaal bezig te zijn. Een gebruiker kan namelijk berichten achterlaten op hun lievelingsnummer of geweldige remixes vinden. SoundCloud is een gratis muziekapp, maar je kunt ook een betaalde versie kiezen:

  • SoundCloud Pro € 7 per maand
  • SoundCloud Pro Unlimited € 11 per maand

4.    TuneIn Radio

TuneIn Radio is een gratis muziekstreaming app voor iOS en Android devices, maar TuneIn Radio werkt ook in je browser online. Met TuneIn Radio kun je meer dan 120.000 radiostations beluisteren over de hele wereld, inclusief Nederlandse zenders. Je kunt TuneIn Radio gratis gebruiken, maar dan niet reclame-vrij. De premium versie geeft je echter meer mogelijkheden en vrijheid.

5.    Shazam

Shazam is ook één van de gratis bekendste muziek apps waar talloze gebruikers dagelijks muziek luisteren. Shazam is een muziekherkenningsdienst: Je hoeft de app op je smartphone maar te openen bij een speaker en binnen een aantal seconden zal de naam van het nummer en de artiest in beeld verschijnen. 

onlino

Related post