De beste datingapps van 2022

 De beste datingapps van 2022

Tegenwoordig begeven we ons allemaal op het internet: om te werken, om leuke verhalen te delen of om te daten. Vooral dat laatste is een stuk makkelijker geworden dankzij dit digitale tijdperk. Je hoeft namelijk alleen een app te installeren en het daten kan beginnen. Welke dating apps er allemaal zijn én welke het beste bij jou passen, lees je hieronder in de top 5. 

1. Tinder

Tinder: wie kent de datingapp niet? Dankzij deze app zijn er al heel wat relaties opgebloeid. Met meer dan een miljoen gebruikers is het dan ook veruit een van de populairste datingapps van het moment. Bovendien is het een heel simpele app. Je hoeft alleen maar een profiel aan te maken met een aantal foto’s van jezelf en vervolgens ga je swipen. Wanneer je naar het hartje swipet vind je diegene leuk, wanneer je naar het kruisje swipet wordt het een no go.

2. Breeze

Zeg maar vaarwel tegen het online daten met Breeze. Online daten na corona is namelijk een stuk minder populair geworden. Mensen hebben namelijk veel meer behoefte aan een écht gesprek met een écht persoon. En daar heeft Breeze naar geluisterd: er wordt vooral gefocust op het fysieke afspreken. Je kunt in deze app niet met elkaar praten, maar je maakt meteen een date-afspraak via een datumprikker. Vervolgens wordt er een tafeltje bij een restaurant in de buurt gereserveerd. Ideaal!

3. Parship

Een andere grote speler op het datingapp-gebied naast Tinder is Parship. Bij Parship wordt er voornamelijk gefocust op hoogopgeleide mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De gemiddelde leeftijd van de gebruikers van Parship ligt tussen de dertig en vijftig jaar. Bovendien kun je geheel veilig daten via deze app, dankzij het keurmerk Veilig Daten.

4. Lexa

Een andere app die ook het keurmerk Veilig Daten in handen heeft, is Lexa. Lexa is ook een populaire naam als het gaat om datingapps. En dat is niet voor niets, want Lexa staat vooral bekend om het aantal relaties dat het heeft verwezenlijkt. Laat het online daten maar beginnen of plan de volgende stap met z’n tweeën. Ga ergens een hapje eten, ga naar de bioscoop, of wat dacht je van een potje roulette in het online casino?

5. Happn

Heb jij weleens een moment gehad dat je een leuk persoon tegen het lijf aan liep, maar diegene niet durfde aan te spreken? Daar biedt de app Happn een goede oplossing voor. Als jij deze app hebt geïnstalleerd en de andere persoon ook, dan komen jullie profielen bij elkaar in het overzicht. Deze app zorgt er dus voor dat jij met personen in contact kunt komen die jij al eens eerder hebt gezien in het echt.

onlino

Related post